Content1 | col3
  • Del på Facebook
  • Skriv ut
    Skriv ut
  • E-post
    Tips en venn

Saftig brød med spelt- og rugflak

Middels
8 - 10 porsjoner
Bre ut økologisk smør på en skive av nystekt brød - ren, ekte smak og matglede! Dette saftige speltbrødet er ypperlig som matpakkebrød til de minste. Ingen hele korn, men en god dose med spelt- og rugflak som gjør det til et sundt og godt valg!

Ingredienser

9 dl lunkent vann
50 g gjær
1 dl Helios rapsolje
1/2 ts Helios lyst rårørsukker
14 dl Helios siktet speltmel
2 dl Helios speltflak
2 dl Helios rugflak
3 ts Helios havsalt

Fremgangsmåte

  1. Bland vann gjær sukker og olje godt sammen. Tilsett melet – litt av gangen. Rør inn spelt- og rugflak, og tilslutt salt.

  2. Hell røren i 2 papirkledde brødformer og hev brødene i ca 1 time.

  3. Stekes på nederste rille i ovnen ved 200 grader i ca 45 minutter.

Tips:

Prøv også å bruke Helios byggflak som et alternativ til spelt- eller rugflak.

Relaterte produkter

Item: 1212 is not available.
Syzweb publiseringsløsning levert av MarkedsPartner AS