Content1 | col3
  • Del på Facebook
  • Skriv ut
    Skriv ut
  • E-post
    Tips en venn

Ovnsbakt laks med grønn pesto og fullkorn basmatiris

Lett
4 porsjoner
Fristende fargerik fisk! Enkel og velsmakende rett som er klar på 20 minutter. Varier gjerne med tilbehøret – du kan velge mellom mange Helios ris varianter. Salat blander du etter egen smak og tilgjengelighet på råvarer!

Ingredienser

4 lakse-loins i serveringsstykker
4 ss Helios grønn pesto
Salt/ pepper
1 pk Helios fullkorn-basmatiris
Cherry tomater
Ruccola salat
1 ss Helios olivenolje

Fremgangsmåte

  1. Krydre laksestykkene og legg de i en egnet ildfast form. Ha 1 ss Helios grønn pesto på toppen av hvert stykke. Stekes i ovn ved 200 grader i ca 12 minutter.

  2. Kok basmatiris etter anvisning på pakken.

  3. Bland sammen ruccola, cherry tomater og olivenolje.

Tips:

Prøv også Helios speltpasta som et alternativ til ris.

Relaterte produkter

Item: 1208 is not available.Item: 1251 is not available.

Relatert artikkel

Vår italienske pestoleverandør

Vår italienske pesto leverandør holder til midt i hjertet av Toscana. De tror på et sunt kosthold basert på råvarer av høy kvalitet, produsert med følelser og omtanke.

Les hele artikkelen
Syzweb publiseringsløsning levert av MarkedsPartner AS