• Del på Facebook
  • Skriv ut
    Skriv ut
  • E-post
    Tips en venn

Speltknekkebrød med frø

Økologisk

Et herlig knekkebrød bakt med urkorn av spelt, raust med frø, Extra Virgin olivenolje og havsalt.

Knasende sprøtt og smakfullt, med god smak av spelt av et hint salt. Luftig, men gir god metthetsfølelse.

Dinside.no kåret Helios Speltknekkebrød med frø til best i test i sin store knekkebrødtest. Hele testen kan du ser her.

Bruksområde:

Passer like godt til frokost, som mellommåltid eller til kveldsmat. Praktisk å ha stående på jobb eller ta med på tur.

Tilleggsinformasjon:

Spelt er et kornslag med lang historie. I moderne tider tok hvete i stor grad over for spelt, men kornarten har de siste årene fått fornyet popularitet. Spelt blir gjerne brukt av dem som tåler vanlig hvete dårlig, ettersom det har et svakere gluten og mindre tungtfordøyelige karbohydrater (fruktaner). Spelt har et høyt innhold av bl.a. jern, protein, enumettede fettsyrer, fiber og mineraler som kalsium, fosfor, magnesium og sink.

Men spelt er ikke bare spelt. Mye av spelten på markedet kommer fra arter som er krysset med hvete, fordi disse er mer økonomisk gunstige å produsere.I våre knekkebrød har vi valt å bruke Oberkulmer Rotkorn som er en av de urgamle, uforedlede sortene.

Selges i alle Life-butikker, på life.no og på meny.no. 

Næringsinnhold:

Energi 1803 kJ/430 kcal
Protein 17,2 g
Karbohydrater 44,4 g
- hvorav sukkerarter 0,8 g
Fett 18,0 g
- hvorav mettede fettsyrer 2,3 g
- hvorav enumettede fettsyrer 4,7 g
- hvorav flerumettede fettsyrer 11,0 g
Kostfiber 11,2 g
Natrium 0,8 g

Innhold:

Sammalt speltmel av typen Oberkulmer Rotkorn* (55 %), solsikkefrø* (17 %), sesamfrø* (8 %), siktet speltmel* (5 %), havregryn*, linfrø* (3 %), havsalt, gjær, byggmaltekstrakt*.

* = fra godkjent økologisk jordbruk.

Merking:

debio

Allergener:

Inneholder gluten og sesam. Kan inneholde spor av melk.

Relaterte produkter

Item: 1842 is not available.
Syzweb publiseringsløsning levert av MarkedsPartner AS