Content1 | col3
  • Del på Facebook
  • Skriv ut
    Skriv ut
  • E-post
    Tips en venn

Øko-pops!

Lett
20 porsjoner
En deilig kombinasjon av saltede, ristede nøtter, havregryn og mørk sjokolade. Bland inn lønnesirup, vanilje og smør, og vips - ferdig snack-på-pinne. Varier gjerne med din egen favoritt strøssel på toppen!

Ingredienser

3 dl Helios havregryn små
1 dl Helios lønnesiurp
2 ts Helios vaniljesukker
2 ss økologisk kakaopulver
50 g økologisk smør
2 ss sterk kaffe
1 klype havsalt
200 g mørk sjokolade
100 g Helios pistasjenøtter

Fremgangsmåte

  1. Ha havregryn i en bolle og rør godt inn lønnesiurpen. La stå i ca 10 minutter Rør inn vaniljesukker, kakaopulver, havsalt og til slutt smeltet smør og kaffe.

  2. La røren stå kjølig i ca 30 minutter.

  3. Rull små kuler og sett i en cake-pop-pinne. Sett fatet i fryseren i ca 5 minutter før du heller over smeltet sjokolade på hver kule og drysser over hakkede pistasjenøtter. La øko-popsene stå i kjøleskap frem til servering.

Tips:

Bytt gjerne ut den mørke sjokoladen med hvit sjokolade til topping!

Relaterte produkter

Item: 1612 is not available.Item: 1546 is not available.
Syzweb publiseringsløsning levert av MarkedsPartner AS