Content1 | col3
  • Del på Facebook
  • Skriv ut
    Skriv ut
  • E-post
    Tips en venn

Cupcakes - med «Ø», uten «E»!

Middels
4-6 porsjoner
Perfekt å servere i et godt vennelag! Her er det bare å slippe fantasien løs i forhold til smak og variasjon på topping. Hva med en hvit drøm av mango og kokos…

Ingredienser

200 g økologisk smør
2 dl Helios lyst rårørsukker
3 økologiske egg
½ ts økologisk vaniljepulver
3 dl Helios speltmel siktet
2 ts Helios bakepulver med vinstein

Glasur (til ca 5 cupcakes);
50 g hvit sjokolade
100 g økologisk smør
½ ts Helios bourbon vaniljepulver
Ca 5 dl melis
1 økologisk egg

Fremgangsmåte

  1. Rør smør og sukker hvitt. Tilsett egg – 1 av gangen. Rør inn vaniljepulver, mel og bakepulver. Fyll muffinsformer ¾ fulle. Stekes midt i ovnen ved 180 grader i 12-15 minutter.

  2. Smelt smør og sjokolade i vannbad. Rør inn melis og vaniljepulver. Tilsett egget til slutt.

  3. Smør eller sprøyt glasuren på de ferdige kakene.

Tips:

Prøv også med forskjellige typer sjokolade i toppingen for variasjon i smak!

Relaterte produkter

Item: 1315 is not available.

Relatert artikkel

Spelt

Spelt er et gammelt kornslag som ble dyrket i Europa allerede for 8000 år siden. Det var på god vei til å forsvinne i historiens mørke og ble dyrket, som en lokal spesialitet, kun i enkelte områder i Syd Tyskland og Sveits.

Les hele artikkelen
Syzweb publiseringsløsning levert av MarkedsPartner AS